Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sostředění + MČech mládeže 2021

Herlíkovice 23. - 30.10.2021

Soustředění mládeže ŠK Louny

a

MISTROVSTVÍ ČECH MLÁDEŽE do 16 let

Eden FIDE OPEN Eden

NÁRODNÍ OPEN Herlíkovice

23.10 - 30.10.2021

 

Závěrečná zpráva

 

 

V termínu 23. – 30.10.2021 proběhlo v Herlíkovicích, souběžně s  Mistrovství Čech do 16 let « Šachový svaz České republiky (chess.cz), soustředění šachových mládežníků ŠK Louny. Do termínu zasáhla marodka a covidová opatření. Společně s oddílovým trenérem Radkem Ulrychem se tak akce zúčastnil Aleš Krupka, který si zahrál na Mistrovství Čech v kategorii do 14 let a Filip Vítek, který hrál společně s trenérem Národní OPEN. Ubytování i stravování bylo zajištěno v Resortu Eden Herlíkovice, Za Řekou 370, společně. Doprava byla zajištěna autem trenéra.

Hráči se dopoledne věnovali rozborům šachových partií. V odpoledních hodinách hráli zmíněné turnaje. Večery pak s krajským trenérem Vladimírem Hadrabou z Teplic věnovali přípravám na nadcházející utkání.

Ve chvílích volna a odpočinku chlapci s oddílovým trenérem využili příjemné počasí k vycházkám v okolí a městě Vrchlabí. Středeční dopoledne vyzkoušeli bobovou dráhu ve Špindlerově Mlýně.

Výsledky jejich snažení v turnajích lze nalézt na: Chess-Results Server Chess-results.com - Mistrovství Čech mládeže v šachu 2021 - HD14 a Chess-Results Server Chess-results.com - Národní Open. Aleš Krupka skončil na 38. místě, Filip Vítek na 40.  Pro mladé hráče bylo soustředění přínosem, který jistě využijí ve své šachové budoucnosti.