Jdi na obsah Jdi na menu
 


GP Klášterec nad Ohří.

Skvělé šesté místo Tomáše a úspěšný debut Adama.

     V sobotu 1. března se v Klášterci odehrála pátá část sedmidílného seriálu GP Ústeckého kraje. Do bojů zasáhli čtyři mladíci našeho klubu. Nejlépe se dařilo v kategorii dorostenců Tomáši Honsovi. V obrovské konkurenci toho nejlepšího z našeho kraje obsadil 6. místo. Škoda několika zaváhání, která ho stála medaili.

     V kategorii starších žáků chyběli nemocní Matyáš s Honzou. Do bojů tak zasáhli jen Kuba Vohánka se Zděndou Košťálem. Prvně jmenovaný se ziskem 3,5 bodu skončil na 25. místě. Což je jeho zatím nejlepší umístění. Zděnda si dnes vybral slabší chvilky a s 2,5 body skončil na místě čtyřicátém.

     V kategorii ml. žáků chyběli pro nemoc Kuba s Michalem. Jediným zástupcem tak byl Adam Žáčik. Byl to jeho vůbec první turnaj, do kroužku k nám chodí necelé dva měsíce. Jeho čtyři body mu zajistily v konkurenci 39 hráčů konečné 18. místo. A to ještě dvě vyhrané partie zremizoval, protože jsme ho ještě nestačili zasvětit do všech šachových pravidel. Parádní začátek.

     Další akcí bude pro registrované hráče Krajský přebor v rapid šachu, který proběhne 29. března v Chomutově. Pro všechny bez vyjímky pak bude další turnaj série GP v Teplicích 12. dubna.

tomas-klasterec.jpgTomáš Hons v oranžové mikině uprostřed - 6. místo mezi dorostenci.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletní výsledky turnaje:

 

Mladší žáci

 

Starší žáci

 

Dorostenci

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář